Albert Heijn is jarig

ALBERT HEIJN IS JARIG

GEPLAATS OP: 11.11.2012

Albert Heijn is jarig en daar hoort een feestje bij! Bovenstaande was de titel van de folder die huis aan huis verspreid werd in onze wijk Vinkeveld.

Wij mochten als wijkvereniging meedoen en meepraten over de invulling van, een werkelijk grandioos georganiseerd feest. Het was een prima samenwerking en daar kwam dan ook een leuk programma uit voort.

Albert Heijn wilde flink uitpakken. Kosten nog moeite werden gespaard. Op donderdag night shopping met veel leuke aanbiedingen en allerlei verassingen in de winkel.

Als hoogtepunt de zondag (23 september): een springkussen vol enthousiaste kinderen, kleedjes met koopwaar gaven een Koninginnedagachtige sfeer, een heerlijke verzorging van de innerlijke mens met slaatjes, stokbrood, diverse sapjes en heel veel heerlijk gebarbecued vlees.

Helaas begon tegen 17.00u een beetje te regen en verhuisde het reeds buiten opgebouwde orkest van excelsior naar binnen. Het orkest maakte er binnen in Albert Heijn echter ook een feest van door hun leuke geïmproviseerde optreden.

Albert Heijn is altijd royaal naar de wijkvereniging, maar dit was absoluut een heel leuk en groots gebaar naar onze wijk. We hopen dan ook dat de samenwerking met Albert Heijn nog lang doorgaat