IMG_5365 (Small).jpg

WIJKVERENGING VINKEVELD TRAKTEERT OP KERSTSTAVEN

GEPLAATS OP: 23.12.2014

De wijkvereniging Vinkeveld heeft alle bewoners van de seniorenwoningen die gelegen zijn aan de Alk en de Parelduiker dit jaar getrakteerd op een heerlijke banketstaaf.

De wijkvereniging heeft dit initiatief dit jaar voor het eerst genomen en de reacties waren bijzonder positief. Zonder uitzondering werd dit gebaar door alle bewoners bijzonder op prijs gesteld.

De wijkvereniging vind het haar taak om ook een rol te spelen in de sociale cultuur van de wijk en naast alle activiteiten die al georganiseerd worden, ook dit soort initiatieven te ontplooien.

Het initiatief om op banketstaven te trakteren gold als proef. Het is een succes gebleken en daarom gaat de wijkvereniging bekijken welke initiatieven er nog meer genomen kunnen worden.

Op de foto overhandigt de secretaris van de vereniging, Milou Wakka, een banketstaaf aan een van de bewoners.