305/conference-room-1301697_960_720 (Small).jpg

LEDENINFORMATIEAVOND 18 FEBRUARI

GEPLAATS OP: 08.02.2019

Op 18 februari a.s. organiseert de Wijkvereniging Vinkeveld weer haar jaarlijkse Ledeninformatieavond. Tijdens deze avond informeren wij u weer over het reilen en zeilen van de vereniging en is er volop gelegenheid tot vragen stellen en met onze vrijwilligers in gesprek te gaan.

Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere gast. Historicus Koen Marijt komt een bijzonder interessante lezing houden over de geschiedenis van de Atlantik Wall. Een verdedegingsbolwerk van de Duitsers uit de 2e wereldoorlog waarvan een deel ook in Noordwijk ligt.

Onder aan dit artikel vindt u de agenda van deze avond en het verslag van de vorige vergadering (klik op de foto voor een vergroting).

Bij de ronde tafel gesprekken krijgt u alle informatie over onze financiën, onze activiteiten en kunt u terecht met al uw vragen en suggesties!

En uiteraard sluiten we af met een hapje en een drankje.

Wij zoeken nog kandidaten voor de kascommissie. Heeft u daar interesse in, meldt u zich dan bij onze penningmeester of mail naar secretaris@wijkverenigingvinkeveld.nl

Graag tot 18 februari!

Team Wijkvereniging Vinkeveld