Wijkvereniging Vinkeveld

262/Scan_20180214 (2) (Small).png

LEDENINFORMATIEAVOND 26 FEBRUARI 2018

GEPLAATS OP: 14.02.2018

Zoals al eerder aangekondigd organiseert de wijkvereniging Vinkeveld weer haar jaarlijks leden-informatieavond op 26 februar a.s. in de Wijkjutter aan het Uitvaltij 2. Wij gaan u vertellen wat we het afgelopen jaar bereikt hebben en wat we het komende jaar gaan doen. En uiteraard krijgt u inzage in onze financien.

Maar daarnaast hebben we 2 speciale gasten deze avond, kaasspecialist en Vinkeveld bewoner Peter den Elzen die een heerlijke kaasproeverij met bijpassende wijnen voor u gaat verzorgen, en onze wijkagent Peter van der Meer die al uw vragen zal beantwoorden.

Onze huidige penningmeester Rick van Doorn gaat stoppen met zijn werkzaamheden voor de wijkvereniging. In Loek Olijerhoek hebben we inmiddels een opvolger waarvan wij de benoeming tot penningmeester graag aan de leden ter goedkeuring willen voorleggen.

Voor de jaarlijkse kascontrole zijn wij op zoek naar leden die dit in samenwerking met de pennigmeester willen uitvoeren. U kunt zich op de avond zelf opgeven bij de voorzitter of secretaris.

Wij verwelkomen u graag op 26 februari a.s!