Wijkvereniging Vinkeveld

324/RVV-verkeersbord-J16 (Small).jpg

WERKZAAMHEDEN VERLENGDE BEEKLAAN

GEPLAATS OP: 27.04.2019

Wij willen u graag informeren over het project "verlengde" Beeklaan en de daarbij behorende wegafsluiting van fase 2. Het project bestaat van oorsprong uit 4 losse projecten, die samengevoegd zijn om de totale werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De 4 projectonderdelen zijn:

1; Aanleg nieuwe rotonde Offem Zuid. (zie foto voor de locatie)

2; Reconstructie verlengde Beeklaan; inrichting van de provinciale weg tot een 50 km/h-weg

3; Aanleg transportriool van het Vinkeveld naar de Achterweg.

4; Aanpassing voorrangsmaatregelen rotonde Herenweg.

Voor de veiligheid van alle verkeersdeelnemers, maar ook voor het uitvoerend personeel wordt de weg volledig afgesloten. Het werkvak betreft Verlengde Beeklaan vanaf Offem Zuid tot het Shell station op de Beeklaan.

De afsluiting is van 6 mei 7:00 t-m 12 juli 2019. Tijdens deze afsluiting kunt u gebruik maken van de aangegeven omleidingsroutes. Alleen het bouwverkeer voor Offem Zuid kan tijdens de werkzaamheden via de Herenweg het werkvak in- en uitrijden van en naar hun bestemming.

De wijzigingen van aanrijroutes wordt direct met de betrokkenen besproken. Vanaf woensdag 22 mei zal het bouwverkeer en de bewoners (autoverkeer) van Offem Zuid via de N206 hun bestemming kunnen bereiken en verlaten.

In week 18 (29 april - 3 mei) zal de verkeersomleiding (zie de foto) op de website van de gemeente Noordwijk geplaatst worden. Link: httDs ://www. noordwijk.nl/Inwoners ondernemers/Over ons/Nieuws

Tijdens deze werkzaamheden zullen de buslijnen door de afsluitingen niet meer de gebruikelijke routes/diensten rijden. Voor de veranderingen in de dienstregeling kunt u de informatie vinden op de website van Arriva (www.arriva.nl).

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over fase 2. Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen de heer M. Kooimans. Hij is bereikbaar via T (071) 36 60 000 of via m.kooimans@noordwijk.nl