394/unnamed.jpg

SPELLETJES EN PUZZEL MIDDAGEN

GEPLAATS OP: 17.07.2020

Het is vakantietijd. De een gaat echt met vakantie, de ander blijft thuis. De wijkvereniging wil de thuisblijvers de mogelijkheid geven om op b.v. regenachtige middagen toch gezellig wat met kinderen te kunnen doen.

Vindt u het leuk om met de kinderen uit uw straat of woonerf een middag spelletjes te doen of puzzels te maken? Dan kan dat in onze wijkruimte aan het Uitvaltij 2. U organiseert het zelf en wij zorgen voor de ondersteuning.

U hoeft geen lid van de wijkvereniging te zijn maar wel woonachtig in het Vinkeveld. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Wij hebben een grote verzameling spelletjes en puzzels beschikbaar en wij zorgen dan ook voor een natje en een droogje. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar secretaris@wijkverenigingvinkeveld.nl of bel met 06-22294773.

Of maak een afspraak en kom eens kijken in onze wijkruimte.