Wijkvereniging Vinkeveld

468/Feest10jaar_banner.jpg

JUBILEUMFEEST WIJKVERENIGING VINKEVELD

GEPLAATS OP: 09.05.2023

Op 1 juli vieren we het 10 jarig jubileum van de wijkvereniging! Twee jaar geleden waren deze plannen er al, maar toen kon het geen doorgang vinden door corona. Bij ons is uitstel geen afstel! We gaan het jubileum vieren met muziek, vermaak, hapjes en drankjes en een springkussen. Het programma is als volgt:

14:45  Jubileumveldje open

15:00  Muzikale start met een optreden van Excelsior

15:30  Pubquiz en Kinderactiviteit

17:30  Woordje van de voorzitter, uitslag pubquiz

18:00  BBQ en optreden van coverband MeernieT

20:30  Einde Jubileumfeest

Locatie: het veldje bij de Wijkjutter op Uitvaltij 2 (voormalige Jutter basisschool).

Vooraf aanmelden is vereist voor de organisatie van het feest. Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon van 12 jaar en ouder. Drankjes en BBQ zijn hierbij inbegrepen. Voor kinderen zijn er gratis poffertjes en limonade.

Klik hier om naar het digitale aanmeldformulier te gaan.

Het feest is voor de leden van de Wijkvereniging Vinkeveld. Ben je nog geen lid van Wijkvereniging Vinkeveld? Geen probleem, klik hier om je direct aan te melden als lid. Vervolgens kun je je direct aanmelden voor het feest.

Aanmelden kan tot 26 juni, met vroeg aanmelden help je de organisatie van het feest!

Pubquiz & Kinderactiviteit

Om 15:30 start de pubquiz voor volwassenen. Maximaal 8 teams van 3 of 4 personen strijden tegen elkaar. Vorm bijvoorbeeld een team met je buren of vrienden uit de wijk. Om deel te nemen aan de pubquiz moet je je aanmelden. Dit kan als team of individueel (dan deelt de organisatie je in). Klik hier om naar het pubquiz-aanmeldformulier te gaan.

Tegelijkertijd start de kinderactiviteit. Bij het aanmelden van het feest kun je aangeven met hoeveel kinderen je komt. Kinderen mogen terplekke zelf beslissen om mee te doen of om lekker op het springkussen spelen of om op het plein met stoepkrijt of eendjes vissen te spelen.

Mocht je het invullen van de digitale formulieren lastig vinden, vraag je buren of ze je kunnen helpen. Of bel Sybren op ma/vr tussen 20:00 en 21:00 op 06-21547684 om je telefonisch aan te melden.

Hopelijk tot ziens op 1 juli!
– De Jubileumcommissie –