Wijkvereniging Vinkeveld

486/Wijkfeest_Vinkeveld_2024.jpg

SOMMERFEST VINKEVELD GROOT SUCCES

GEPLAATS OP: 08.07.2024

Ondanks de storm een geslaagd wijkfeest!

Het was meer herfst dan zomer op zaterdag 6 juli, toch weerhield ons het niet om het “Sommerfest Vinkeveld” door te laten gaan! Met de nodige improvisatie en dankzij de beschikbare binnenruimte kon het ondanks de storm toch doorgaan!

Na het succes van vorig jaar was besloten om dit jaar weer een wijkfeest te geven. En opnieuw was er een grote opkomst en kon jong en oud zich goed vermaken. Voor de kinderen waren er glitter tattoos, een springkussen, knutselen en pannenkoeken. De volwassenen konden los gaan op de muziek van de Noordwijkse band MeernieT, die speciaal voor deze gelegenheid hun Nederpop repertoire hadden aangevuld met Duitse Schlagers. Als snacks waren er broodjes Bratwurst en Hamburgers om het Duitse themafeest compleet te maken.

Het feest is mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van onder andere de Zomerfeest- en Jeugdcommissie die de wijkvereniging rijk is. Daarnaast hebben vele sponsoren uit de wijk zelf en Fonds 1818 het feest ondersteund. Het bestuur van de Wijkvereniging wil iedereen enorm bedanken voor hun inzet en bijdrage!

De Sponsoren van het Zomerfeest 2024:
Rijschool Rij bij Ronald
Rhodan Ventures
Dutch Food Concepts en IJvents
Aad en Wijn
Fair Price Dé Witgoed Specialist
Albert Heijn Bonnikeplein
Fonds 1818