481/DJI_0258.jpg

ZOMERFEEST OP 6 JULI - HULP EN SPONSOREN GEZOCHT

GEPLAATS OP: 18.04.2024

Het Jubileumfeest van vorig jaar was een groot succes. Na de vele positieve reacties hebben we besloten om ook dit jaar een wijkfeest te geven. Noteer 6 juli alvast in je agenda!

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De feestcommissie bestaande uit Jacqueline, Femke, Leo, Roy, Cees en Sybren heeft al een mooi concept programma staan met o.a. live muziek en activiteiten voor de kinderen. Later dit voorjaar verklappen we meer!

Via deze nieuwsbrief willen we graag een oproep doen voor hulp vanuit de leden. Specifiek zijn we op zoek naar:

Wil je helpen met één van het bovenstaande of zou je op andere wijze willen bijdragen? Laat het weten via zomerfeest@wijkverenigingvinkeveld.nl.

Ook zijn we op zoek naar sponsoren voor het feest. We bieden drie opties voor sponsoring:

1. Logo op de flyer en poster, voor € 100

2. Banner of vlag op het feest, voor € 100

3. Logo op de flyer en poster en banner/vlag op het feest, voor € 150

De flyer zal in de hele wijk verspreid worden. Heb je een bedrijf of ken je iemand in je directe omgeving die zou willen sponsoren? Aanmelden als sponsor kan tot uiterlijk 4 mei via zomerfeest@wijkverenigingvinkeveld.nl.

Namens de Feestcommissie!